Onze gediplomeerde en professioneel getrainde Kleur & Interieur stilisten bieden u ongekende mogelijkheden. Door kleur op een praktische wijze in uw bedrijf en/of interieur toe te passen. Wij interpreteren/vertalen kleuren naar de mentale beleving van u en anderen.
Het onderscheidend vermogen van Kleur Totaal ligt in de expertise van de kleurenpsychologie. Het gebruik van de juiste kleuren in combinatie met de omgeving / bedrijf en uw persoonlijkheid en/of uw werknemers om zo de uitstraling te completeren.

Visualiseer uw woning/bedrijf eens in verschillende kleuren en ervaar alleen al door visualisatie het effect van kleur.
Kleuren beïnvloeden onze gedachtepatronen. Kleur maakt onze beleving anders. In een rode omgeving hebben we een andere beleving dan wanneer dezelfde omgeving blauw zou zijn.

Kleur Totaal heeft de expertise in huis om uw bedrijf een succesvol bedrijf te laten zijn en uw woning een waar thuis te laten worden.

Uiteraard bent u op de hoogte dat er in uw woning / bedrijf duizenden mogelijkheden zijn qua inrichting en kleur gebruik. Welke kleur gaat u gebruiken in uw bedrijf en voor uw website en is dit wel de kleur die past bij uw persoonlijke boodschap en/of uw product. Juist de eenheid in uitstraling maakt uw product een krachtig product.

Iedere interieur winkel heeft meerdere kleuren waar u uit kunt kiezen. Ook de meubelbedrijven bieden qua stijl zoveel dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet.
Welk interieur past het beste bij uw persoonlijkheid? Welke kleuren geven die uitstraling waar uw bedrijf en/of producten het meest bij gebaat zijn?
De antwoorden liggen bij onze professionele interieurstylist en/of bedrijfscoach. Deze zal altijd eerst kijken wat uw persoonlijkheid is. Daar ligt de basis van uw succes. Wat voor werk doet u? Heeft u bijzondere hobby’s? Wat vindt u belangrijk in het leven? Wat vindt u mooi? En wat zijn uw lievelingskleuren? Aan de hand van dit soort vragen leert een interieurstylist de cliënt beter te kennen: Bent u een introvert persoon? Bent u chaotisch? Of bent u misschien een beetje elitair? Waar liggen uw valkuilen? Welke problemen loopt u regelmatig tegenaan? Met deze inzichten zullen onze experts met u gaan kijken welke kleuren uw persoonlijkheid versterken en de uitstraling van uw interieur daarop afstemmen of bijstellen. Hetzelfde principe volgen wij met bedrijven en/of producten.

Kleuren zeggen veel over iemand. Houdt u van felle kleuren? Of wilt u liever pastel tinten? Door kleur te begrijpen krijgt u inzicht in uzelf. Onze professioneel opgeleide Kleur & Interieur stilisten geven u ongekende mogelijkheden door de juiste kleuren op een praktische wijze in uw bedrijf en/of interieur toe te passen.
Kleur is niet zomaar kleur, kleur spreekt wat wilt u zeggen. Het onderscheidend vermogen van Kleur Totaal ligt in het begrip van de taal van kleur.

Uw woning moet zijn als een warme jas op een koude dag of als een zwoele bries op een warme dag. Een huis moet men niet binnenkomen maar als het ware aantrekken. Het moet rust , kracht, en een gevoel van veiligheid geven. Het moet de plek zijn waar u zichzelf kan en mag zijn.

Een ander belangrijk punt zijn de kleuren. Welke kleuren vindt u mooi, niet mooi of misschien wel mooi maar gebruikt u niet?
Om een woning uw thuis te maken kijken wij naar allereerst naar uw persoonlijkheid. Bent u bijvoorbeeld erg temperamentvol dan zijn deze personen vaak geneigd om dit in hun woning door te voeren in felle kleuren en wakkert u uw temperament juist aan. Terwijl u waarschijnlijk thuis tot rust wilt komen. Wij kijken welke kleuren bijvoorbeeld de rust en balans kunnen brengen in de woonomgeving. Daarbij moeten de kleuren altijd aansluiten bij uw persoonlijkheid en voor u de juiste balans creëren.

Heeft u het soms het gevoel dat u op visite bent in uw eigen huis en houdt u juist van gezellig en huiselijk, of zijn u en uw partner het niet eens over de kleuren in uw woning? Om een zo sluitend mogelijk advies te geven kijken we ook naar de kleurkeuze van alle andere personen die in dezelfde woning wonen. Op deze manier creëren wij harmonie en rust in de leefomgeving.

Het is belangrijk om te weten wat uw budget is. Zo kunt u het interieur kiezen dat binnen uw budget past en komt u niet voor verrassingen te staan.
U kunt (kleuren) stylist om advies vragen en vervolgens zelf het advies uitvoeren. Ook is het mogelijk om samen met de interieur stylist het hele traject samen te doen. Kleur & Interieur experts bieden de mogelijkheid om met weinig financiële middelen een optimaal resultaat te bereiken.