Vraagt u zichzelf wel eens af?

 WIE BEN IK?  WAT WIL IK?  WAT KAN IK?  of  DOE IK WAT IK WIL EN WIL IK WAT IK DOE?

WAARSCHIJNLIJK WEET U DAT WEL MAAR LUKT HET U NIET ALTIJD OM ER NAAR TE HANDELEN.
HEEFT U GEEN ZIN IN EEN DIEPGAANDE THERAPIE DAN IS KLEUR TOTAAL DE OPLOSSING VOOR U.

Kleur Totaal heeft de expertise om u de mogelijkheid te geven te leren werken met de beïnvloeding van kleur. Kleuren hebben effect op mensen en bepalen op zowel positieve en negatieve wijze onze gedachtepatronen.

 

De specialisten van Kleur Totaal gaan samen met u kijken naar de kleuren die u gebruikt of niet gebruikt in uw leven en/of binnen uw organisatie.
Kleur Totaal kan u op een wetenschappelijk onderbouwde wijze antwoorden en oplossingen aanreiken door uw kleurkeuze te vertalen. De psychologische betekenis van kleuren gecombineerd met de kleurenmethodiek van Kleur Totaal is een effectieve en laagdrempelige manier om op korte termijn positieve resultaten te behalen, op persoonlijk en/of zakelijkgebied.

Coaching

Kleur Totaal helpt u om inzichten te krijgen in uzelf en hoe zich profileert naar buiten toe:

 

  • De kleuren die u gebruikt weerspiegelen uw persoonlijkheid en uw gedachten, beleving en uw gevoelens, wilt u dit ook uitstralen of ervaren?
  • Uw kleur keuzes zenden berichten uit. Hoe worden die berichten ontvangen, zeggen ze wel wat u wilt zeggen of spreken ze elkaar tegen?
  • Welke kleuren zijn er nodig om te zijn wie u bent en te bereiken wat u wilt?
  • Waarom komt u niet bij uw potentieel, zijn uw persoonlijke kleur keuzes wel wat u nodig heeft?
  • Kleur geeft u inzicht uw huidige ambities en doelstellingen eenvoudig en effectief te onderkennen en te realiseren.
  • Kleuren die u niet gebruikt ontnemen u uw kansen welke, kleuren zijn dat?
  • Door de kleuren die u juist wel gebruikt loopt u mogelijk kansen mis maar waarom?
  • Welke aspecten van uw persoonlijkheid wilt u onderzoeken en veranderen om die succesvolle, charismatische, ambitieuze, krachtige man of vrouw te zijn die u werkelijk bent.

Heeft u het idee heeft dat kleuren weinig of geen effect hebben op mensen. Ga eens bij uzelf na waarom een bepaalde kleur u aanspreekt en welke kleur u tegenstaat. Welke kleuren gebruikt u in uw garderobe, uw woning of in uw bedrijf en waarom?
In de antwoorden op deze vragen is veel essentiele informatie verborgen en daaraan gerelateerd de antwoorden en oplossingen.

Als u een kleur zo mogen zijn, welke kleur zou u willen zijn en waarom?